Skip links

Beautyvette aan huis. Het hoe en waarom.

Jaren geleden kwamen wij als familie in aanraking met dementie. Niet alleen omdat mijn moeder en schoonzus met dementerende ouderen werkten, maar omdat onze oma dement werd. Wat een nare ziekte. Ik werkte destijds in de drogisterij. Er werd mij de vraag gesteld of ik de nagels wilde verzorgen van oma. Dat wilde ik. Ik waste haar handen, knipte en vijlde de nagels, ontdeed ze van vuil want vies waren ze, en zorgde voor een nagellakje.

Van het één kwam het ander, of ik een andere mevrouw ook de nagels wilde doen. Of ik een dame haar gezicht wilde reinigen. Tot dat ik, omdat ik fulltime werkte en het slecht kon combineren, er mee stopte. Met moeite, want de dankbare gezichten ging ik missen.

Nu, nu ik mijn eigen schoonheidssalon heb kwam dit idee weer boven borrelen! En fanatiek dat ik werd.
Mijn doel; mensen die om welke reden dan ook niet in staat zijn bij mij te komen het aanbod geven thuisbezoek aan te vragen. Zodat ik bij eenieder die bijvoorbeeld slecht ter been is of rolstoel gebonden is of rollator gebonden is aan huis te komen voor:

  1. het ontharen van het complete gezicht (30,00 euro)
  2. een verkorte maar complete gezichtsbehandeling (42,00 euro)

Ik dacht als ik maar 1 klant ‘aan huis’ heb is mijn missie al geslaagd. En dat is me gelukt! Ondertussen heb ik er al velen.

Het ambulant werken als schoonheidsspecialiste is geen gemakkelijke opgave, maar ik ga ervoor en ik hoop dat ik nog vele dankbare gezichten mag aanschouwen.

Lieve groetjes,

Yvette

 

Leave a comment