Skip links

Declaré Hydraterend, voor de jonge huid

schoonheidssalon Borne

60 minuten

44,90

>> Afspraak inplannen

De Declaré Hydraterende behandeling is een echte vochtigheidskick, dat resulteert in een stralende huid. Vooral het vochtgehalte, worden verbeterd. Zeer geschikt voor de jonge, vochtarme huid. Ben je tussen de 15 en 25? En heb je een trekkerige huid? Boek dan deze behandeling.

Deze jong hydraterende behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je gezicht een zachte peeling. Alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt heerlijk zacht. Eventuele onzuiverheden verwijder ik voorzichtig. Ik breng de massage fluide aan begin aan een korte ontspannende massage.

Daarna heb je een moment voor jezelf met een hydraterend masker op je gezicht. De behandeling eindig ik met een zachte hydraterende dagcrème. En natuurlijk een glaasje water 😉

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid 2 maal daags reinigt en verzorgt. Reinig je huid met een micelle water en eventueel een oogmake-upremover. Voor een blijvend resultaat adviseer ik een goede verzorging te gebruiken, bijv. de Hydro Energy crème. Aangebracht op een goed gereinigde huid. Houdt je huid in balans! Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling.