Skip links

Declaré Anti-Age, voor de ouder wordende huid

schoonheidssalon Borne

75 minuten

54,90

>> Afspraak inplannen

De Declare Anti-Age behandeling is een intensieve anti veroudering behandeling, dat resulteert in een verfijnde gladde en stralende huid. De elasticiteit, spankracht en het vochtgehalte worden zichtbaar verbeterd. De huid is ‘gevuld’ en kan er weer tegenaan.

Deze anti-age behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Of je bovenlip te harsen? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een schuimend enzyme peeling, eventueel met een stoombad, alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt heerlijk zacht. Eventuele onzuiverheden verwijder ik voorzichtig. Ik breng een intensief anti-age ampul/serum aan d.m.v. shiatsu en begin aan een intensieve massage. Soms knijp ik je huid 😉 Maar geniet er vooral van!

Daarna heb je een momentje voor jezelf met een verstevigend masker of collageen vliesmasker op je gezicht. De behandeling eindig ik met een liftende oog crème, een liftend serum en een verstevigende crème voor je decolleté en je gezicht. We sluiten af met een kopje koffie of thee. Even rustig bijkomen.

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid 2 maal daags reinigt en verzorgt. Reinig je huid met een milk & lotion en eventueel een oogmake-upremover. Voor een blijvend resultaat en strakkere huid adviseer ik een goede anti-age verzorging te gebruiken, bijv. de Multi Lift lijn (oogserum – gezichtsserum – gezichts crème – decolleté crème). Aangebracht op een goed gereinigde huid. Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling. Ik heb veel aanbod op het gebied van anti-age crèmes.