Skip links

Declaré Anti-Age, voor de ouder wordende huid

schoonheidssalon Borne

75 minuten

59,90

>> Afspraak inplannen

De Declare Anti-Age behandeling is een intensieve anti veroudering behandeling, dat resulteert in een verfijnde gladde en stralende huid. De elasticiteit, spankracht en het vochtgehalte worden zichtbaar verbeterd. De huid is ‘gevuld’ en kan er weer tegenaan.

Deze anti-age behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Of je bovenlip te harsen? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een schuimend enzyme peeling, alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt heerlijk zacht. Eventuele onzuiverheden verwijder ik voorzichtig. Ik breng een intensief anti-age ampul/serum aan en begin aan een intensieve massage. Soms knijp ik je huid 😉 Maar geniet er vooral van!

Daarna heb je een momentje voor jezelf met een verstevigend masker op je gezicht. De behandeling eindig ik met een verstevigende crème voor je decolleté en je gezicht. We sluiten af met een kopje koffie, thee of water. Even rustig bijkomen.

Optioneel bij te boeken voor 7,90 per onderdeel: het harsen van de kin-wangen-hals. Het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen.

Je kunt ook voor een prachtige toevoeging kiezen > Het rubbermasker! Dit is optioneel te boeken, meld dit bij de opmerkingen tijdens het boeken van je afspraak. Voor dit masker moet ik 10,00 extra in rekening brengen i.v.m de hoeveelheid die ik benodigd ben en de extra tijd. Het resultaat is wel opmerkelijk te noemen ten opzichte van een regulier masker. De keus is aan jou! De behandeling eindig ik met een verstevigende dagcrème, afgestemd op jou huid.

Een andere toevoeging indien gewenst is > een ‘Touch-Up’! Dit is optioneel te boeken, meld dit bij de opmerkingen tijdens het boeken van je afspraak. Voor de touch up moet ik 10,00 extra in rekening brengen. Ik maak je licht op met de prachtige make-up van ZAO terwijl jij nageniet van de behandeling. De keus is aan jou! Je gaat in ieder geval stralend de deur uit.

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid 2 maal daags reinigt en verzorgt. Reinig je huid met een milk & lotion en eventueel een oogmake-upremover. Voor een blijvend resultaat en strakkere huid adviseer ik een goede anti-age verzorging te gebruiken, bijv. de Multi Lift lijn (oogserum – gezichtsserum – gezichts crème – decolleté crème). Aangebracht op een goed gereinigde huid. Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling. Ik heb veel aanbod op het gebied van anti-age crèmes.