Skip links

Specials

Henna brows

45 minuten

31,90

Laat je wenkbrauwen verven met henna poeder, hierbij verf ik niet alleen je haartjes maar ook de huid! Als gevolg, mooie volle wenkbrauwen. Deze behandeling is altijd inclusief het waxen of epileren van de wenkbrauwen.

>> Afspraak inplannen
henna brows

Wimperlifting excl. verven

45 minuten

39,90

Wil je een mooie open blik? Boek dan een wimperlift. Het effect van een wimperkrultang in 1 behandeling en met blijvend resultaat van gemiddeld 4 tot 6 weken.

>> Afspraak inplannen
wimperlifting

Wimperlifting incl. verven

60 minuten

44,90

Wil je een mooie open blik met gekleurde (zwart of blauwzwart) wimpers? Boek dan een wimperlift incl. verven. Het effect van een wimperkrultang in 1 behandeling en met blijvend resultaat van gemiddeld 4 tot 6 weken.

>> Afspraak inplannen
wimperlifting

Wimperlifting DUO excl. verven

120 minuten

69,90

Voordeel? Boek hem voor 2 personen! Wil je een mooie open blik? Boek dan een wimperlift. Het effect van een wimperkrultang in 1 behandeling en met blijvend resultaat van gemiddeld 4 tot 6 weken.

>> Afspraak inplannen
wimperlifting inclusief verven

Wimperlifting DUO incl. verven

120 minuten

79,90

Voordeel? Boek hem voor 2 personen! Wil je een mooie open blik met gekleurde (zwart of blauwzwart) wimpers? Boek dan een wimperlift incl. verven. Het effect van een wimperkrultang in 1 behandeling en met blijvend resultaat van gemiddeld 4 tot 6 weken.

>> Afspraak inplannen
wimpers behandeling