Skip links

Declaré Hydraterend 35+, voor de normale en vochtarme huid

schoonheidssalon Borne

75 minuten

54,90

>> Afspraak inplannen

De Declaré Hydraterende behandeling is een echte vochtigheidskick, dat resulteert in een gladde en stralende huid. Vooral de spankracht en het vochtgehalte worden verbeterd. Zeer geschikt voor de vochtarme huid die de eerste tekenen van huidveroudering laat zien. Heb je een trekkerige huid met beginnende (droogte) lijntjes? Boek dan deze behandeling.

Deze hydraterende boost behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Of je bovenlip te harsen? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een zachte peeling. Alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt heerlijk zacht. Eventuele onzuiverheden verwijder ik voorzichtig. Ik breng het triple-hyaluronzuur serum aan en start daarna met een ontspannende massage.

Daarna heb je een moment voor jezelf met een hydraterend masker op je gezicht. De behandeling eindig ik met een hydraterende dagcrème die de eerste tekenen van huidveroudering tegengaat. En natuurlijk een glaasje water 😉

Optioneel bij te boeken voor 7,90 per onderdeel: het harsen van de kin-wangen-hals. Het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen.

Je kunt ook voor een prachtige toevoeging kiezen > Het rubbermasker! Dit is optioneel te boeken, meld dit bij de opmerkingen tijdens het boeken van je afspraak. Voor dit masker moet ik 10,00 extra in rekening brengen i.v.m de hoeveelheid die ik benodigd ben en de extra tijd. Het resultaat is wel opmerkelijk te noemen ten opzichte van een regulier masker. De keus is aan jou! De behandeling eindig ik met een oppeppende dagcrème, afgestemd op jou huid. We sluiten af met een kopje koffie, thee of water. Even rustig bijkomen.

Een andere toevoeging indien gewenst is > een ‘Touch-Up’! Dit is optioneel te boeken, meld dit bij de opmerkingen tijdens het boeken van je afspraak. Voor de touch up moet ik 10,00 extra in rekening brengen. Ik maak je licht op met de prachtige make-up van ZAO terwijl jij nageniet van de behandeling. De keus is aan jou! Je gaat in ieder geval stralend de deur uit.

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid 2 maal daags reinigt en verzorgt. Reinig je huid met een milk & lotion en eventueel een oogmake-upremover. Voor een blijvend resultaat adviseer ik een goede verzorging te gebruiken, bijv. de fantastische Oceans Best crème. Aangebracht op een goed gereinigde huid. Houdt je huid in balans! Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling.