Skip links

Declaré Hydraterend 35+, voor de normale en vochtarme huid

schoonheidssalon Borne

75 minuten

49,90

>> Afspraak inplannen

De Declaré Hydraterende behandeling is een echte vochtigheidskick, dat resulteert in een gladde en stralende huid. Vooral de spankracht en het vochtgehalte, worden verbeterd. Zeer geschikt voor de jonge, vochtarme huid die de eerste tekenen van huidveroudering laat zien. Ben je 25 jaar of ouder? En heb je een trekkerige huid met beginnende (droogte) lijntjes? Boek dan deze behandeling.

Deze hydraterende boost behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Of je bovenlip te harsen? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een zachte peeling, eventueel met een stoombad. Alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt heerlijk zacht. Eventuele onzuiverheden verwijder ik voorzichtig. Ik breng het triple-hyaluronzuur serum aan d.m.v. shiatsu en start daarna met een ontspannende massage.

Daarna heb je een moment voor jezelf met een hydraterend masker op je gezicht. De behandeling eindig ik met een hydraterende dagcrème die de eerste tekenen van huidveroudering tegengaat. En natuurlijk een glaasje water 😉

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid 2 maal daags reinigt en verzorgt. Reinig je huid met een milk & lotion en eventueel een oogmake-upremover. Voor een blijvend resultaat adviseer ik een goede verzorging te gebruiken, bijv. de fantastische Oceans Best crème. Aangebracht op een goed gereinigde huid. Houdt je huid in balans! Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling.