Skip links

NIEUW! Declaré Vitamine A Booster – Anti Age

schoonheidssalon Borne

90 minuten

71,90

>> Afspraak inplannen

De nieuwste behandeling van Declaré! Absoluut een anti-ageing behandeling. De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de van nature aanwezige vitamine A zuur in de huid wordt geactiveerd. Vitamine A staat bekend als een ‘rimpelvuller’ en in combinatie met cupping en massagegrepen streven we in deze behandeling naar een gladde huid.

Deze behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Of je bovenlip te harsen? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een zachte peeling, alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt zacht. Ik breng een anti age serum aan. Ontpan. Dan volgt een gezichts- en decollete massage, gevolgd door een masker. De behandeling eindig ik met een zijdezachte creme.

We sluiten af met een kopje koffie, thee of water. Even rustig bijkomen.

Optioneel bij te boeken voor 7,90 per onderdeel: het harsen van de kin-wangen-hals. Het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen.

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid tweemaal daags reinigt en verzorgt. Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling.