Skip links

NIEUW! DERMOPHISIOLOGIQUE Hydraterend Anti Age

schoonheidssalon Borne

90 minuten

79,90

79,90

>> Afspraak inplannen

Deze nieuwste behandeling wordt uitgevoerd met een ander merk. Dermophisiologique komt uit Italië en is een natuurlijke dermo cosmetica wat streeft naar kwaliteit. Dit merk heeft respect voor de natuur en richt zich op functionele huidverbetering gecombineerd met het ‘welnessgevoel’.

Deze behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Of je bovenlip te harsen? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een stevige peeling, alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt tintelend zacht. We zetten de huid aan het werk! Ik breng een anti age serum aan waarover een collageen vliesmasker wordt aangebracht. Ontpan. Na het vliesmasker volgt een gezichts- en decollete massage, gevolgd door een masker. De behandeling eindig ik met een zijdezachte creme.

We sluiten af met een kopje koffie, thee of water. Even rustig bijkomen.

Optioneel bij ter boeken: het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen.

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid tweemaal daags reinigt en verzorgt. Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling.