Skip links

Declaré Puur Zuiverend, voor de onzuivere huid

schoonheidssalon Borne

45 minuten

46,90

>> Afspraak inplannen

De Declaré Puur Zuiverend behandeling is een behandeling speciaal voor de onzuivere huid die hydratatie nodig heeft. De huid met grove porien, mee-eters, overproductie aan talg. Vooral het vocht- en talggehalte, worden verbeterd. De porien worden verfijnd. Zeer geschikt voor de jonge, vette en gecombineerde huid.

Deze zuiverende behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een zachte peeling. Alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt heerlijk zacht. Ik kan nu goed bij de mee-eters ed en deze verwijder ik voorzichtig. Ik breng een porie verfijnende fluid aan en aanvullend een vochtherstellend en matterend masker.

De behandeling eindig ik met een matterende en hydraterende dagcrème. En natuurlijk een glaasje water 😉

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid 2 maal daags reinigt en verzorgt. Reinig je huid met een reinigingsgel en eventueel een oogmake-upremover. Voor een blijvend resultaat adviseer ik een goede verzorging te gebruiken, bijv. de Matterende Hydro Crème. Aangebracht op een goed gereinigde huid. Houdt je huid in balans, en scrub deze vooral niet te veel. Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling.