Skip links

Declaré Stress Balance, voor de droge en gevoelige huid

schoonheidssalon Borne

75 minuten

54,90

>> Afspraak inplannen

Deze Declaré Stress Balance behandeling is een verzachtende behandeling, dat resulteert in een gekalmeerde, stralende en rustige huid. De roodheid, elasticiteit, en het vochtgehalte wordt verbeterd. Zeer geschikt voor de gevoelige, geïrriteerde, rode, en/of gestreste huid. Denk aan een dunne huid, een rode huid, de huid met couperose of rosacea.

Deze kalmerende behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Of je bovenlip te harsen? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een schuimend enzyme peeling, alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt heerlijk zacht. Eventuele onzuiverheden verwijder ik voorzichtig. Ik breng een verzachtend en sterk hydraterend ampul/serum aan en begin aan een ontspannende massage. Geniet!

Daarna heb je een moment voor jezelf met een gebalanceerd en kalmerend crème masker. De behandeling eindig ik met een kalmerende en hydraterende crème. We sluiten af met een kopje koffie, thee of water.

Optioneel bij te boeken voor 7,90 per onderdeel: het harsen van de kin-wangen-hals. Het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen.

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid 2 maal daags reinigt en verzorgt. Reinig je huid met een milk & lotion en eventueel een oogmake-upremover. Voor een blijvend resultaat en om de huid kalm en gehydrateerd te houden adviseer ik een goede gebalanceerde verzorging te gebruiken, bijv. de Stress Balance producten. Aangebracht op een goed gereinigde huid. Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling.