Skip links

Declaré Vitaliserend, de vitamine boost voor de veeleisende huid

schoonheidssalon Borne

75 minuten

54,90 of 64,90 (incl. rubbermasker, vermeld dit los bij de boeking)

>> Afspraak inplannen

De Declaré Vitaliserende behandeling is een echte vitamine boost behandeling, dat resulteert in een verfijnde en stralende huid. De elasticiteit, het vochtgehalte, en de teint wordt verbeterd. Zeer geschikt voor de huid die iets meer nodig heeft. Heb je een vermoeide huid, een droge huid, een vale huid, is je huid dof geworden na je zwangerschap of rook je? Boek dan deze behandeling.

Deze Vitaliserende behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Of je bovenlip te harsen? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een zachte peeling. Alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt heerlijk zacht. Eventuele onzuiverheden verwijder ik voorzichtig. Ik breng een vitamine olie-serum aan en begin aan een prikkelende massage. Genieten! Daarna heb je een moment voor jezelf met een collageen vliesmasker op je gezicht. De werkzame stoffen dringen zo dieper in de huid.

Optioneel bij te boeken voor 7,90 per onderdeel: het harsen van de kin-wangen-hals. Het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen.

Je kunt ook voor een prachtige toevoeging kiezen > Het rubbermasker! Dit is optioneel te boeken, meld dit bij de opmerkingen tijdens het boeken van je afspraak. Voor dit masker moet ik 10,00 extra in rekening brengen i.v.m de hoeveelheid die ik benodigd ben en de extra tijd. Het resultaat is wel opmerkelijk te noemen ten opzichte van een regulier masker. De keus is aan jou! De behandeling eindig ik met een vitaliserende dagcrème, afgestemd op jou huid.

Een andere toevoeging indien gewenst is > een ‘Touch-Up’! Dit is optioneel te boeken, meld dit bij de opmerkingen tijdens het boeken van je afspraak. Voor de touch up moet ik 10,00 extra in rekening brengen. Ik maak je licht op met de prachtige make-up van ZAO terwijl jij nageniet van de behandeling. De keus is aan jou! Je gaat in ieder geval stralend de deur uit.

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid 2 maal daags reinigt en verzorgt. Reinig je huid met een milk & lotion en eventueel een oogmake-upremover. Voor een blijvend resultaat adviseer ik een goede verzorging te gebruiken, bijv. de Nutrivital crème. Aangebracht op een goed gereinigde huid. Houdt je huid in balans! Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid advies tijdens of na de behandeling.