Skip links

Shiatsu Relax

schoonheidssalon Borne

90 minuten

71,90

>> Afspraak inplannen

Shiatsu. Bij shiatsu wordt uitgegaan van jouw levensenergie en het zelf genezend vermogen van de mens. Energie stroomt vrij door meridianen (energiebanen). Tijdens deze cosmetische shiatsu massage proberen we eventuele energieverstoringen op te lossen, zodat o.a. huidproblemen verminderen.

Deze behandeling begin ik met het reinigen van de huid, alle vuilstoffen en eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Misschien is het nodig de wenkbrauwen te epileren? Of je bovenlip te harsen? Dan doe ik dat voor je. Hierna krijgt je huid een goede doch zachte scrub, alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid voelt heerlijk zacht. Ik breng een serum aan en pak de relax olie erbij. Ik begin aan de bijzonder ontspannende shiatsu massage. Deze duurt ten minste 30 minuten. Ik werk op de meridianen in het gezicht, op je hoofd, oren, je nek, hals en decolleté. Ook de schouders en armen worden meegenomen. Afsluitend breng ik een vlies masker over een ampul aan, zodat deze werkstoffen diep de huid indringen. De behandeling eindig ik met een voedende crème afgestemd op jouw huid. We sluiten af met een kopje koffie, thee of water.

Optioneel bij te boeken voor 7,90 per onderdeel: het harsen van de kin-wangen-hals. Het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen.

Thuisgebruik

Zorg ervoor dat je je huid tweemaal daags reinigt en verzorgt. Voor een stralende en ontspannen huid adviseer ik overdag de Good Mood crème te gebruiken. ’s Avonds breng je de 5 Secrets Night crème aan. Beleef deze hydraterende en verstevigende crèmes met bijzonder fijne geur en prettige textuur zelf. Natuurlijk krijg je, indien gewenst, uitgebreid (ander) advies tijdens of na de behandeling