Skip links

Waarom peelen of scrubben?

Er zijn meerdere redenen waarom ik vind dat jij standaard een peeling of scrub op de wastafel of in de douche moet hebben staan. Maar eerst, wat is het verschil tussen een peeling en een scrub? Weet jij het? Aan het eind van het verhaal hebben ze hetzelfde doel, echter een peeling gebruik je voor je gezicht/hals/decolleté en een scrub gebruik je voor de rest van je lichaam. Want een peeling bevat veel kleinere of zelfs oplosbare korreltjes dan een scrub dat heeft. Dus ga alsjeblieft nooit met een grove scrub je gezicht en hals te lijf, het zal je kwetsbare gezichtshuid geen goed doen.

Naast dat het peelen/scrubben van je huid ervoor zorgt dat de oude dode huidcellen verwijderd worden, heeft het nóg enkele voordelen;

*Verzorgende crèmes en douchegel worden beter in de huid opgenomen waardoor je huid zachter, soepeler en gehydrateerder aanvoelt.

*Kleine puistjes verdwijnen.

*Je maakt verstopte poriën open, en opgehoopte talg verdwijnt. Als je regelmatig scrubt zal je huid een gladder aanzien geven.

*Je maakt sneller nieuwe huidcellen aan en het resultaat; een frisse gezonde uitstraling.

*Je wordt sneller bruin.

*Het stimuleert de doorbloeding wat zorgt voor gezonde blosjes op je wangen.

*Je zult minder last hebben van ingegroeide haartjes.

Uiteraard bij Beautyvette verkrijgbaar. Dus hup, aan de slag!

Lieve groetjes,

Yvette

 

 

Leave a comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.