Skip links

Beautyvette kennis

Zoals ik in mijn intro vertel; ‘Met mijn bakken ervaring in advies en verkoop van make-up en verzorgingsproducten ging ik aan de slag. Wat denk je? Ik kon nog zó veel méér leren! En dus ben ik aan het trainen geslagen. Het hele land ging ik door, alles om mijn kennis te verbreden. En het mooie is, ik ben nog lang niet klaar!’

Ik probeer nog steeds regelmatig trainingen te volgen of bij bijeenkomsten aanwezig te zijn. Ik vind het belangrijk goed bij te blijven. Ik heb ook vaak contact met de leveranciers van ZAO make-up en Declaré gezicht. Ik heb in de afgelopen jaren vele mensen blij mogen maken met producten van deze mooie merken en ik groei nog steeds. We leren iedere dag bij, allemaal. Ik vind het gaaf dat ik ZAO make-up uiteindelijk bij heel veel mensen in het (ZAO) make-up tasje terugzie. Een natuurlijk product dat kwalitatief zo goed is en waarbij het geen enkel kwaad doet aan het milieu, verdiend een ere plek in iedere vrouwelijke badkamer! Maar met mijn enthousiasme ga ik een heel eind komen denk ik.

Ieder jaar ben ik ook aanwezig bij het Declaré Event. Een interessante dag vol gezellige mensen en nieuwtjes en weer wordt telkens bevestigd; wat een fijne producten met prachtige resultaten zijn het toch! Ik werk uitsluitend met het professionele systeem van het merk Declaré wat resulteert in direct resultaat na een gezichtsbehandeling. Je gezicht is zichtbaar gekalmeerd of gehydrateerd of verstevigd. Je ziet het echt!

Ook de jaarlijkse High Tea van ZAO is een feestje. Maarja, ZAO ís een feestje. Vernieuwing, verandering, aanvulling, het houdt niet op. Het is mooi en het blijft mooi.

De prijslijst van Beautyvette is ondertussen uitgebreid met wimper lifting en henna brows, dus de keuze is reuze bij Beautyvette.

Ik hoop dat ik het ritme van kennis en kunde lang vast kan houden en jullie daarom goed en fris kan blijven adviseren.

Lieve groetjes,

Yvette

Leave a comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.