Skip links

Waarom ga jij naar de schoonheidsspecialist?

Wat is voor jou een reden om naar de schoonheidsspecialiste te gaan? Omdat je wilt ontspannen? Omdat je een goed huid- en verzorgingsadvies wilt? Omdat je met een mooie, gladde en zachte huid naar huis wilt? Omdat je de wenkbrauwen mooi gemodelleerd wilt hebben? Omdat je toch eens die wimperlift wilt proberen? Of wil je nou eindelijk eens die henna brows? Welke reden heb jij?

Ik ben mijn schoonheidssalon vol passie begonnen. En die passie zal altijd blijven. Het aanbod breidt zich nog steeds met kleine stapjes uit. Niet te veel want ik wil kwaliteit bieden en goed zijn in wat ik aanbied. Dat kan ik simpelweg niet als ik te veel ga doen. Ik wil mensen een mooie huid (terug)geven en dat kan ik niet alleen, jij zorgt voor het onderhoud thuis. Immers, je bent hier ‘slechts’ 1x in de 5 à 6 weken. De rest van de tijd moet je het toch echt zelf doen 😉. Samen maken we een plan.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen maar ook voor make-up advies en verkoop, rug behandelingen, harsbehandelingen, maar ik werk ook ambulant voor als je slecht ter been bent.

Zoals mijn broer(tje) zo mooi zei; ‘Mijn zus is dé schoonheidsspecialiste van Borne, Hengelo en omstreken. Je wordt er gezellig en warm ontvangen en je gaat totaal ontspannen weer de deur uit.’

Ik kan het niet beter verwoorden. Mijn wens is, dat je tevreden de deur uitgaat met een lach op jouw ontspannen gezicht.

Zie ik je binnenkort?

Lieve groetjes,

Yvette

 

 

Leave a comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.