Skip links

Waarom werkt Beautyvette met Declaré?

Je kiest voor Beautyvette en Declaré als je een mooie, nieuwe, rustige, gevoede en gladde huid wilt.

Met dit mooie merk kwam ik in aanraking tijdens mijn studie járen geleden. Ik liep over de Vakbeurs en ik werd erdoor aangetrokken. BEAUTY FOR THE SENSITIVE SKIN. Prachtig. Folders en flyers meegenomen, maar heb er verder niets mee gedaan.

Toen ik op zoek was naar een mooi merk voor Beautyvette moest ik direct aan Declaré denken. Ik heb informatie en proefjes aangevraagd, een behandeling geboekt bij een Declaré collega salon voor een optimale beleving en toen de knoop doorgehakt. Want hier wilde ik mee werken, wat een goede, mooie en zachte producten, heerlijk! Hup naar de training in Linne of all places en voilá, Beautyvette biedt prachtige behandelingen aan voor de gevoelige huid, de doffe huid, de droge huid, de vochtarme huid, de vermoeide huid, de vette huid en de ouder wordende huid. Eigenlijk alle verschillende huidtypes!

Met Declaré bied ik volwaardig en sterk huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen aan, voor ieder wat wils. Het is een uniek programma voor je huid, beleef het zelf! Heel bijzonder is de Stress Balance behandeling, waarbij de overgevoelige/droge/gauw prikkelende/rode huid (denk schuurpapier) echt direct hersteld wordt en tot rust komt. Kijk gerust bij de behandelingen en tarieven en schroom niet om me te bellen, ook al heb je alleen maar een vraag.

Kom je een keertje langs? Gezellig!

Lieve groetjes,

Yvette

Leave a comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.