Skip links

Waarom werkt Beautyvette met ZAO?

Graag vertel ik je waarom ik met ZAO werk en waarom ik denk dat jij ZAO in je make-uptasje zou moeten hebben 😉.

Omdat ik met Declaré wilde werken, ben ik op zoek gegaan naar een make-up merk die daar mooi bij zou passen. Zacht én verzorgend voor de huid, 100% natuurlijk, fijn in gebruik én fijn voor thuisgebruik. Ik zie ZAO voor het eerst op de Vakbeurs in Maart 2017. Mijn eerste reactie; WAUW. De uitstraling van bamboe zegt me gelijk dat het duurzaam is. Het ziet er prachtig uit en eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. Perfect. Hier wil ik meer van weten. Na veel informatie verzameld te hebben, goed nagedacht te hebben en gesprekken te hebben gehad met de leverancier zijn we samen tot een perfecte startopstelling gekomen voor mijn Beautyvette. En ik zal je vertellen, het is een prachtmerk! 100% Natuurlijk op basis van Mineralen. En dat zie je overduidelijk aan de buitenkant. Ik hou ervan. En wat ook gaaf is, het is grotendeels navulbaar. En het is ook nog eens verzorgend voor je huid. Kom gerust langs voor advies.

In de salon heb ik verschillende make-up specials. Je kunt bij mij terecht voor een proef make-up of bruidsmake-up of gewoon gratis advies! En voor de bruidjes heb ik natuurlijk ook een arrangement samengesteld. Kijk gerust bij de behandelingen en tarieven en schroom niet om me te bellen, ook al heb je alleen maar een vraag.

ZAO op een rijtje;

*Het is een mooie mix van schoonheid en duurzaamheid. Wie wil dat nou niet?
*Het is grotendeels navulbaar en daardoor duurzaam, de bamboe verpakking behoud je en de navulling is gunstig voor de portemonnee want de tweede keer betaal je veel minder!
*Het is niet op dieren getest.
*Het is 100 % samengesteld met alleen maar natuurlijke ingrediënten afkomstig van bamboe, mineralen en gesteentes.
*Het is verzorgend voor je huid. De producten van ZAO zijn remineraliserend, desinfecterend en verrijkt met anti vrije radicalen.
*Voor veganisten is dit het merk! ZAO is vegan, dierproefvrij en biologisch gecertificeerd.

Ben je overtuigd?

Lieve groetjes,

Yvette

Leave a comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.