Skip links

Bruidsmake-up op je mooiste dag

Wauw, je bent gevraagd. Jah, óf jij hebt hem gevraagd. Óf je hebt haar gevraagd. Er zijn natuurlijk verschillende scenario’s mogelijk. En ik vind alles prachtig. Want hoe en met wie je ook trouwt, het moet één van de mooiste dagen van je leven worden.

En die dag begint pas helemaal rustig en relaxed als de kapper en de schoonheidsspecialiste je onder handen hebben genomen en je er op je allermooist uitziet. Want dan is die zorg verdwenen en kun je genieten van al het moois wat jou dag jullie gaat brengen.

Beautyvette adviseert je graag op het gebied van huidverzorging en make-up voorafgaand aan de bruiloft. De producten van Declaré verzachten en kalmeren je huid naar de bruiloft toe en ZAO make-up verzorgt je huid terwijl je prachtig in de make-up zit. Wat wil je nog meer?

Je kunt bij mij terecht voor alleen de bruidsmake-up, maar ook voor een arrangement. Kijk hiervoor even onder het kopje ‘Make-up’. En wil je iets anders of iets aanvullends? Alles is mogelijk!

Beautyvette heet je van harte welkom. En misschien tot ziens!

Lieve groetjes,

Yvette

 

 

 

 

Leave a comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.