Skip links

Lift je wimpers met Wimper Lash Lifting

Wimper Lifting is in!

En simpelweg gezegd is het een permanente krul voor je wimpers. Je leest het goed, de krul erin! En voor iedereen geschikt. Op korte wimpers, rechte wimpers en lange wimpers toe te passen. Ik zet de wimperlift erg veel en klanten blijven terugkomen om de krul er opnieuw in te laten zetten. Er is niets mooiers als je mascara nog beter uitkomt!

Uiteraard heb ik het zelf getest. Ik heb middellange wimpers, maar omdat ze vrij recht naar voren staan lijken ze heel kort. En dan wil je al helemaal de krul erin hebben. Ik ben erg enthousiast over de wimperlift, heb het zelf ondertussen een aantal keer laten zetten. Misschien is het verslavend wel 😉.

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. En het wordt als erg ontspannen ervaren, dat ‘gefriemel’ in je gezicht.

Lijkt het jou iets? Ik heb een aantal foto’s op Instagram staan, kijk er maar eens naar. En misschien zie ik jou dan ook binnenkort in de salon.

Ciao!

Lieve groetjes, Yvette

 

 

 

Leave a comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.