Skip links

ZAO 100% natuurlijke make-up, wat is het?

Je hoort vaak; dit product is van plantaardige of natuurlijke oorsprong. Of iets is biologisch. Of iets is 100% natuurlijk. Er is veel verschil in al deze uitingen en dat kan voor veel mensen essentieel zijn. Ik geef je graag uitleg over de natuurlijke make-up van ZAO. Want kies je voor ZAO, dan kies je voor een 100% natuurlijke make-up. Maar waarom zou je daar nu exact voor kiezen? In dit geval kan het meerdere redenen hebben;

  1. Het product spreekt je aan omdat het bij een Schoonheidssalon verkocht wordt; het product is uniek.
  2. Het ziet er mooi en sprekend uit (bamboe-style), je wilt er meer van weten.
  3. Je wilt geen synthetische make-up op je huid; je wilt het zo puur mogelijk.
  4. Je bent veganistisch, ZAO is VEGAN!
  5. Je bent allergisch voor andere soorten make-up, je ogen en/of huid jeukt of irriteert snel.

De ingrediënten die in de producten van ZAO verwerkt zijn, zijn écht 100% van de natuurlijke oorsprong. Ingrediënten worden gewonnen uit o.a. planten en gesteentes. Als voorbeeld wordt de complete bamboe plant gebruikt. Van wortel tot blad. Voor zowel in het product als voor het uiterlijk (de prachtige bamboe verpakking!). En i.p.v. conserveringsmiddelen te gebruiken, zit er gemicroniseerd zilver in (denk aan de hansaplast pleisters waar ook zilver in zit). Gemicroniseerd zilver werkt antibacterieel. Hierdoor houdt het de producten lang houdbaar en geeft het bijvoorbeeld een mooi resultaat op een onzuivere of acne huid. Je huid wordt door het gebruik van ZAO verzorgd en zal er op den duur dus verzorgder en rustiger uit zien.

Wat ook opvallend is, vaak wordt talk als bindmiddel gebruikt. Bij ZAO niet. Je wilt geen talk in je make-up namelijk. Bij ZAO wordt maismeel, rijstpoeder en bamboepoeder gebruikt. Behalve dat het prachtig voor je huid is, klinkt het alleen al geweldig toch?

Ook interessant, voor de verzorging van je huid zitten er essentiële vetzuren in en ook antioxidanten. Dit houdt in dat de producten anti verouderend werken! Wil je exact weten wat erin verwerkt is, vraag me er gerust naar. Ik beloof niet dat ik alles uit mijn hoofd weet, maar ik ben nu wel in het bezit van een prachtig product- en ingrediënten boek.

En wat ik nog kwijt wil, als je ZAO koopt, krijg je dat in een katoenen zakje. Prachtig om te kopen, prachtig om te krijgen. Verwen jezelf. Ook een interessante cadeautip; geef ZAO make-up of een Beautyvette cadeaubon cadeau. Vraag ernaar!

Ik weet één ding zeker. Ik ben overtuigd van ZAO. Het is een fijn product dat zeer vriendelijk voor je huid is en wat je huid verzorgt. Het is echt 100% natuurlijk en niet geheel onbelangrijk: grotendeels navulbaar! En dat het er ook nog eens erg stoer uit ziet is toch mooi meegenomen, nietwaar?

Lieve groetjes, Yvette.

  1. Pssssssssst! Mijn favoriete ZAO make-up producten:

-Primer Prim’ Hydra, een hydraterende primer voor onder al je make-up
-Mineral Silk Poeder (navulbaar) i.c.m. de kabuki kwast
-Highlighter Shine Up Poeder (navulbaar) i.c.m. highlighter kwastje
-Highlighter Light Touch (navulbaar)
-Compact Blush (navulbaar) en Bronzing poeder (navulbaar) i.c.m. blush kwast
-Eyeliner zwart, blauw of groen (navulbaar)
-Aloe Vera Mascara zwart (navulbaar)
-Lipbalm verzorgend (navulbaar)
-Wenkbrauwpoeder (navulbaar)
-Wenkbrauwpotlood 613 i.c.m. het wenkbrauwkwastje

Leave a comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.